Dokonalý pivní zážitek: 8hodinový kurz vaření piva včetně vlastní várky a degustace
Přehled nabídky
„Umím vařit pivo.“ Takovou hláškou se blýsknete v každé společnosti.
Nic nezahřeje tak, jako výsledek vlastní poctivé práce. A navíc: vy si i pochutnáte a až příště pozvednete k žíznivým rtům orosenou sklenici zlatavého moku, můžete o něm přátelům znalecky povyprávět. V Pivovaru Radouš se totiž naučíte řemeslné pivo vařit.
„Pan sládek je skvělý a je na něm vidět, jak moc ho práce s vařením piva baví. Baví ho i pořádané kurzy, vše jsme si mohli vyzkoušet, všechno umí krásně vysvětlit a byla velká legrace. Ačkoliv jsem nepivař a na kurz jsem se dostala jako náhrada za pivaře, tak se mi to byl skvěle strávený den.“ - Ulrika, zákaznice Slevomatu
Poctivě a hezky česky
V pivovaru dbají na poctivé řemeslo. Při výrobě většiny piv používají české suroviny a osvědčené technologické postupy – výrobu proto neurychlují chemicky ani časově. Pod odborným dohledem se tak naučíte vařit poctivé domácí pivo: chuťově úplně jinou ligu než europiva ze „sámošky“.
Účastník kurzu získá spoustu technických znalostí i praktických dovedností a své pivo na místě okoštuje. Na památku dostane i skleněný půllitr s logem pivovaru a taky certifikát o absolvování kurzu.
Tip: V ceně kurzu je i drobné dopolední občerstvení, ale až vám později při vaření vyhládne, můžete si na místě dát za 120 Kč pivovarský guláš paní sládkové.